Roken voortaan taboe in en om het Albert SchweitzerDORDRECHT - Op donderdag 18 oktober 2018 onthulde burgemeester Wouter Kolf een bord waarop staat aangegeven dat het verboden in om te roken in en rondom het Albert Schweitzer ziekenhuis. Al eerder was aangekondigd, dat deze stap genomen zou worden. Vanaf 18 oktober 2018 is die aankondiging een feit geworden. Het is voortaan verboden in en om het Albert Schweitzer te roken. De borden geven aan waar niet roken zone begint. Niet alleen in Dordrecht is het niet roken beleid ingevoerd, maar op alle locatie van het Albert Schweitzer. In Zwijndrecht werd vandaag een zelfde bord onthuld door burgemeester Dominic Schrijer en wethouder Jolanda de Witte. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 18 oktober 2018 onthulde burgemeester Wouter Kolff een bord waarop staat aangegeven dat het verboden in om te roken in en rondom het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Al eerder was aangekondigd, dat deze stap genomen zou worden. Vanaf 18 oktober 2018 is die aankondiging een feit geworden.

Het is voortaan verboden in en om het Albert Schweitzer te roken. De borden geven aan waar niet roken zone begint.

Niet alleen in Dordrecht is het niet roken beleid ingevoerd, maar op alle locatie van het Albert Schweitzer.
In Zwijndrecht werd vandaag een zelfde bord onthuld door burgemeester Dominic Schrijer en wethouder Jolanda de Witte.