Recreatieplas de Merwelanden druk bezocht tijdens Paasweekend.DORDRECHT - Op zaterdag 20 april 2019 zorgde het schitterde zomerse weer er voor dat er veel mensen bij de recreatieplas de Merwelanden in Dordrecht aanwezig waren om daar te genieten van het mooie weer. De kinderen genoten op het strandje en in het water , ook in het natuurgebied waren veel bezoekers die daar een heerlijke wandeling maakten en genoten van de natuur. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 20 april 2019 zorgde het schitterde zomerse weer er voor dat er veel mensen bij de recreatieplas de Merwelanden in Dordrecht aanwezig waren om daar te genieten van het mooie weer.
De kinderen genoten op het strandje en in het water , ook in het natuurgebied waren veel bezoekers die daar een heerlijke wandeling maakten en genoten van de natuur.