Ratje Doe 2019 is weer begonnen in de Reeweg Hal in Dordrecht.DORDRECHT - Op maandag 19 augustus 2019 was het weer tijd voor de jaarlijkse Ratje Doe die werd gehouden in de Reeweg hal in Dordrecht. Voor de kinderen is er genoeg te beleven. Er zijn creatieve en sportactiviteiten maar de jeugd kan zich ook uitleven op een van de springkussens of op de stormbaan. Dit jaar is het thema Te land , ter zee of in de lucht. Ben je tussen de 5 en 13 jaar? Dan kan je iedere werkdag de aankomende twee weken terecht tussen 10.00 en 15.30 in de Reeweg hal. Een dagkaart kost 3.30 euro en een snoepkaart 50 cent of 1 euro. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Het is weer tijd voor de jaarlijkse Ratje Doe die werd gehouden in de Reeweg hal in Dordrecht.
Voor de kinderen is er genoeg te beleven.
Er zijn creatieve  en sportactiviteiten maar de jeugd kan zich ook uitleven op een van de springkussens of op de stormbaan.
Dit jaar is het thema Te land , ter zee of in de lucht.
Ben je tussen de 5 en 13 jaar? Dan kan je iedere werkdag de aankomende twee weken terecht tussen 10.00 en 15.30 in de Reeweg hal.
Een dagkaart kost 3.50 euro en een snoepkaart 50 cent of 1 euro.