Playmobil-beurs in partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht.SLIEDRECHT - Op zaterdag 2 november 2019 werd er in partycentrum de Lockhorst in Sliedrecht een Playmobil-beurs gehouden. Er waren een heleboel tafels vol met bakken Playmobil waar de bezoekers tussen de duizenden losse onderdelen en de nieuwste Playmobil in konden zoeken. Er werd van jong tot oud gezocht naar dat ene onderdeeltje of figuurtje waar ze naar op zoek zijn. De beurs die een hoop bezoekers trok was ook dit jaar een groot succes. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op zaterdag 2 november 2019 werd er in partycentrum de Lockhorst in Sliedrecht een Playmobil-beurs gehouden.
Er waren een heleboel tafels vol met bakken Playmobil waar de bezoekers tussen de duizenden losse onderdelen en de nieuwste Playmobil in konden zoeken.
Er werd van jong tot oud gezocht naar dat ene onderdeeltje of figuurtje waar ze naar op zoek zijn.
De beurs die een hoop bezoekers trok was ook dit jaar een groot succes.