Persoon gewond na zware mishandeling in De Klockelaer in Dordrecht.DORDRECHT - Op maandag 7 oktober 2019 werd de politie met spoed opgeroepen voor een zware mishandeling bij in wooncomplex De Klockelaer aan de Tak van Poortvlietstraat in Dordrecht. Volgens omstanders heeft de mishandeling plaats gevonden met een bijl. Een flink aantal mensen van de recherche is bezig met onderzoek op de begane grond waar overal bloedsporen liggen en op de eerste etage. Een persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 7 oktober 2019 werd de politie met spoed opgeroepen voor een zware mishandelingj in wooncomplex De Klockelaer aan de Tak van Poortvlietstraat in Dordrecht.
Volgens omstanders heeft de mishandeling plaats gevonden met een bijl.
Een flink aantal mensen van de recherche is bezig met onderzoek op de begane grond waar overal bloedsporen liggen en op de eerste etage.
Een persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.