Passion4Kids in ZwijndrechtPassion4Kids in Zwijndrecht ZWIJNDRECHT - Op woensdag 17 april 2019 vond de vijfde editie van Passion4Kids plaats op het Raadhuisplein in Zwijndrecht, waarbij locoburgemeester Jolanda de Witte sprak een welkomstwoord in de Trouwzaal van het gemeentehuis. De Passion4Kids werd dit jaar verzorgd door leerlingen van de christelijke kindcentra Het Akkoord, De Rank en De Notenbalk. Voorafgaand aan de uitvoering liepen de kinderen vanaf de Bethelkerk met het kruis naar het Raadhuisplein. Bij de Passion4Kids wordt het christelijk paasverhaal uitgebeeld, net als dat bij de 'echte' The Passion gebeurd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op woensdag 17 april 2019 vond de vijfde editie van Passion4Kids plaats op het Raadhuisplein in Zwijndrecht, waarbij locoburgemeester Jolanda de Witte sprak een welkomstwoord in de Trouwzaal van het gemeentehuis.
De Passion4Kids werd dit jaar verzorgd door leerlingen van de christelijke kindcentra Het Akkoord, De Rank en De Notenbalk.
Voorafgaand aan de uitvoering liepen de kinderen vanaf de Bethelkerk met het kruis naar het Raadhuisplein.
Bij de Passion4Kids wordt het christelijk paasverhaal uitgebeeld, net als dat bij de ‘echte’ The Passion gebeurd.