Passagierstrein botst in Dordrecht op vuilniswagen.DORDRECHT - Op dinsdagmorgen 10 maart 2020 werden de hulpdiensten in Dordrecht massaal opgeroepen voor een aanrijding met een passagierstrein en een vuilniswagen. Door de drukte op de weg was een vuilniswagen nog niet helemaal het spoor over toen de trein aan kwam en kon de chauffeur geen kant op. De trein botste net tegen de achterstang van de vuilniswagen waar door er lichte schade ontstond aan de trein en de vuilniswagen. Na inspectie is de trein die vol passagiers zat naar het station in Dordrecht gereden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdagmorgen 10 maart 2020 werden de hulpdiensten in Dordrecht massaal opgeroepen voor een aanrijding met een passagierstrein en een vuilniswagen.
Door de drukte op de weg was een vuilniswagen nog niet helemaal het spoor over toen de trein aan kwam en kon de chauffeur geen kant op.
De trein botste net tegen de achterstang van de vuilniswagen waardoor er lichte schade ontstond aan de trein en de vuilniswagen.
Na inspectie is de trein die vol passagiers zat naar het station in Dordrecht gereden.