Palm Parkies weer een feestje met Parkiespop in het Wantijpark in Dordrecht.DORDRECHT - Op maandagavond 13 augustus 2018 zorgde verschillende bands uit de regio ervoor dat Palm Parkies in het Wantijpark weer een geweldig feest was. Palm Parkies is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht, waar bezoekers het gratis evenement kunnen bezoeken van 9 juli t/m 20 augustus in het Wantijpark in Dordrecht. Elke maandagavond kunnen bezoekers genieten van uiteenlopende muziekstijlen, er is een grote keus aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar. Tijdens Parkies Pop was er alleen maar talent uit de regio met onder andere Francesco Daniel, The Wanderers en de band Colibri . Volgende week maandag 20 augustus is de laatste Palm Parkies dan komen De Bijtels. De Bijtels weten elk evenement met energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken met de grootste hits en leukste feestmuziek. Ze coveren hits van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine en alles daar tussenin dus dat belooft een gezellig feest te worden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandagavond 13 augustus 2018 zorgde verschillende bands uit de regio ervoor dat Palm Parkies in het Wantijpark weer een geweldig feest was.
Palm Parkies is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht, waar bezoekers het gratis evenement kunnen bezoeken van 9 juli t/m 20 augustus in het Wantijpark in Dordrecht.
Elke maandagavond kunnen bezoekers genieten van uiteenlopende muziekstijlen, er is een grote keus aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar.
Tijdens Parkies Pop was er alleen maar talent uit de regio met onder andere Francesco Daniel, The Wanderers en de band Colibri .
Volgende week maandag 20 augustus is de laatste Palm Parkies dan komen De Bijtels.
De Bijtels weten elk evenement met energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken  met de grootste hits en leukste feestmuziek.
Ze coveren hits van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine en alles daar tussenin dus dat belooft een gezellig feest te worden.