Paard te water aan de Parallelweg in Sliedrecht.SLIEDRECHT - Op maandag 16 september is er aan de Parallelweg in Sliedrecht een paard te water geraakt. Vermoedelijk was het paard uitgegleden en kwam toen in de sloot terecht waar het arme dier niet meer zelfstandig uit kon komen. Gelukkig werd het paard snel opgemerkt en probeerde een paar mensen het paard uit de sloot te trekken. Omdat dit niet lukte werd de hulp van de brandweer Sliedrecht ingeroepen die een brandslang aan de achterkant van het paard deden. Nadat de brandslang goed zat begon iedereen met trekken tot het paard uiteindelijk uit de sloot was. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op maandag 16 september is er aan de Parallelweg in Sliedrecht een paard te water geraakt.
Vermoedelijk was het paard uitgegleden en kwam toen in de sloot terecht waar het arme dier niet meer zelfstandig uit kon komen.
Gelukkig werd het paard snel opgemerkt en probeerde een paar mensen het paard uit de sloot te trekken.
Omdat dit niet lukte werd de hulp van de brandweer Sliedrecht ingeroepen die een brandslang aan de achterkant van het paard deden.
Nadat de brandslang goed zat begon iedereen met trekken tot het paard uiteindelijk uit de sloot was.