Overval op Budget Food in ZwijndrechtOverval op Budget Food in Zwijndrecht ZWIJNDRECHT - Op vrijdagmiddag 10 mei 2019 vond een overval plaats op de Budget Food in winkelcentrum Kort Ambacht aan de Kort Ambachtslaan. De overvaller, iemand van rond de twintig, bedreigde de kassière met een mes. Of er iets is buit gemaakt en of iemand gewond is geraakt is niet duidelijk. Na de overval is de supermarkt direct gesloten en de politie heeft getuigen, die nog naar het voorval in de winkel waren, verhoord.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op vrijdagmiddag 10 mei 2019 vond een overval plaats op de Budget Food in winkelcentrum Kort Ambacht aan de Kort Ambachtslaan.
De overvaller van rond de twintig, bedreigde iemand bij de kassa met een mes. Of er iets is buit gemaakt en of iemand gewond is geraakt is niet duidelijk.
Na de overval werd de supermarkt direct gesloten en de politie heeft getuigen, die nog in de winkel waren, verhoord.