Overval bij woning aan de Grevelingen in ZwijndrechtZWIJNDRECHT - Op dinsdagmorgen 2 november 2021 om 0.56 uur werd er een overval bij een woning aan de Grevelingen in Zwijndrecht gepleegd. De politie kwam met veel man ter plaatse en zette de omgeving af. Een politiehond werd ingezet om het naastgelegen Noordpark met verschillenden collega’s te doorzoeken. Ook kwam er een ambulance ter plaatse. Ondanks de grote inzet van de politie werd er niemand gevonden. De politie is een onderzoek begonnen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op dinsdagmorgen 2 november 2021 om 0.56 uur werd er een overval bij een woning aan de Grevelingen in Zwijndrecht gepleegd. De politie kwam met veel man ter plaatse en zette de omgeving af.
Een politiehond werd ingezet om het naastgelegen Noordpark met verschillenden collega’s te doorzoeken. Ook kwam er een ambulance ter plaatse. Ondanks de grote inzet van de politie werd er niemand gevonden. De politie is een onderzoek begonnen.