Opening zonnepark TransbergOpening zonnepark Transberg WOENSDAG - Op woensdagmiddag 24 april 2019 werd zonnepark Transberg aan de Rijksstraatweg in Dordrecht door iemand van de directie van TPSolar en wethouder Duurzaamheid Rik van der Linden officieel geopend. Het zonnepark aan de Rijksstraatweg heeft een oppervlakte van circa 10 ha, waar zo'n 22000 zonnepanelen op staan, goed voor een capaciteit van 7,5 MWp. Dat is voldoende om 2.100 huishoudens te voorzien van energie Voor meer informatie: tpsolar.nlDeze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

WOENSDAG – Op woensdagmiddag 24 april 2019 werd zonnepark Transberg aan de Rijksstraatweg in Dordrecht door iemand van de directie van TPSolar en wethouder Duurzaamheid Rik van der Linden officieel geopend.

Het zonnepark aan de Rijksstraatweg heeft een oppervlakte van circa 10 ha, waar zo’n 22000 zonnepanelen op staan, goed voor een capaciteit van 7,5 MWp.

Dat is voldoende om 2.100 huishoudens te voorzien van energie 

Voor meer informatie: tpsolar.nl