Opening speeltuinseizoen 50 jarige Speeltuin WielwijkOpening speeltuinseizoen 50 jarige Speeltuin Wielwijk DORDRECHT - Zaterdag 11 mei 2019 gingen voor de 50ste maal de speeltuindeuren van Speeltuin Wielwijk aan de Piet Heijnstraat in Dordrecht. Om haar 50 jarig bestaan te vieren had de speeltuin verschillende grote springkussens, een klimwand, schminken en een popcornkraam in huis gehaald. De kinderen en hun ouders konden haast niet wachten om naar binnen te mogen. Na een toespraak van een speeltuinwerker ging het hek dan eindelijk open en stormde de kinderen naar binnen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Zaterdag 11 mei 2019 gingen voor de 50ste maal de speeltuindeuren van Speeltuin Wielwijk aan de Piet Heijnstraat in Dordrecht.
Om haar 50 jarig bestaan te vieren had de speeltuin verschillende grote springkussens, een klimwand, schminken en een popcornkraam in huis gehaald.
De kinderen en hun ouders konden haast niet wachten om naar binnen te mogen. Na een toespraak van een speeltuinwerker ging het hek dan eindelijk open en stormde de kinderen naar binnen.