Eerste paal nieuw postsorteercentrum PostNLOpening speelplek Leerpark DORDRECHT - Op woensdag 28 november 2018 opende wethouder Peter Heijkoop samen met zijn zoon de nieuwe speelplek op het Leerpark. Bij de keuze van de speeltoestellen op de speelplek zijn de nieuwe bewoners van Valkzicht, (de nieuwbouw aan de noordzijde van het Leerpark), betrokken geweest. Ondanks de regen werden de speeltoestanden direct na de opening uitgeprobeerd door kinderen uit de buurt en na het zich liet aanzien ook goedgekeurd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 28 november 2018 opende wethouder Peter Heijkoop samen met een aantal kinderen de nieuwe speelplek op het Leerpark.
Bij de keuze van de speeltoestellen op de speelplek zijn de nieuwe bewoners van Valkzicht, (de nieuwbouw aan de noordzijde van het Leerpark), betrokken geweest.
Ondanks de regen werden de speeltoestellen direct na de opening uitgeprobeerd door kinderen uit de buurt en na het zich liet aanzien ook goedgekeurd.