Opendag bij moskee aan de Anjerstraat in Alblasserdam.ALBLASSERDAM – Bij de moskee aan de Anjerstraat in Alblasserdam werd zaterdag 19 oktober 2019 van 10.00 tot 17.00 uur een open dag gehouden. De organisatie is in handen van de Islamistische Stichting Yunus Emre Moskee en de Turkse Cultureel Vereniging Alblasserdam. Tijdens de open dag konden de bezoekers de moskee van binnen bekijken en informatie in winnen over de islam en de moskee. Tijdens de rondleiding door de moskee konden vragen gesteld worden en foto’s gemaakt worden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Bij de moskee aan de Anjerstraat in Alblasserdam werd zaterdag 19 oktober 2019 van 10.00 tot 17.00 uur een open dag gehouden.
De organisatie is in handen van de Islamistische Stichting Yunus Emre Moskee en de Turkse Cultureel Vereniging Alblasserdam.
Tijdens de open dag konden de bezoekers de moskee van binnen bekijken en informatie in winnen over de islam en de moskee.
Tijdens de rondleiding door de moskee konden vragen gesteld worden en foto’s gemaakt worden.