Open Tuinendag in AlblasserwaardALBLASSERWAARD – Op zaterdag 16 juli 2018 organiseerde Groei en Bloei in de Alblasserwaard een Open Tuinendag. Deelnemers uit Papendrecht, Streefkerk, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Brandwijk stelde hun tuinen ter bezichtiging open voor het publiek. Eén van hen was Theo Korevaar aan de Van Alveringenweg 5 in Bleskensgraaf. Zelf werkzaam in de hovenierssector heeft hij een tuin vol variatie en diversiteit. Zijn tuin is een lust voor het oog. Een tuin met een verborgen zithoek, een vijver met karpers, bijzondere soorten planten. Vruchtbomen als kiwi, vijg. Een kruid als dille, dat bijna in bloei staat. Het is allemaal te veel om op te noemen. De tuin van Theo Korevaar is zondermeer de moeite waard om eens een kijkje in te nemen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERWAARD – Op zaterdag 16 juli 2018 organiseerde Groei en Bloei in de Alblasserwaard een Open Tuinendag.
Deelnemers uit Papendrecht, Streefkerk, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Brandwijk stelden hun tuinen ter bezichtiging open voor het publiek.
Eén van hen was Theo Korevaar aan de Van Alveringenweg 5 in Bleskensgraaf.
Zelf werkzaam in de hovenierssector heeft hij een tuin vol variatie en diversiteit. Zijn tuin is een lust voor het oog. Een tuin met een verborgen zithoek, een vijver met karpers, bijzondere soorten planten. Vruchtbomen als kiwi, vijg. Een kruid als dille, dat bijna in bloei staat. Het is allemaal te veel om op te noemen.
De tuin van Theo Korevaar is zondermeer de moeite waard om eens een kijkje in te nemen.