Op de foto met Bobbie tijdens de Fancy FairDORDRECHT - Op zaterdag 23 maart 2019 werd er aan de Sikkelstraat in Dordrecht bij de gemeente Jozua een Fancy Fair gehouden ten behoeve van het goede Doel "Go2share". Ook Bobbie (van Ernst, Bobbie en de Rest) was in de ochtend aanwezig om met de kinderen op de foto te gaan op de foto In de meivakantie gaan 36 leden van de gemeente Jozua naar Hongkong om hulp te bieden aan mensen die ver onder de armoedegrens en in mensonterende omstandigheden leven. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 23 maart 2019 werd er aan de Sikkelstraat in Dordrecht bij de gemeente Jozua een Fancy Fair gehouden ten behoeve van het goede Doel “Go2share”.
Ook Bobbie (van Ernst, Bobbie en de Rest) was in de ochtend aanwezig om met de kinderen op de foto te gaan op de foto
In de meivakantie gaan 36 leden van de gemeente Jozua naar Hongkong om hulp te bieden aan mensen die ver onder de armoedegrens en in mensonterende omstandigheden leven.