Onveilige situatie , kindje is met moeder middenberm N3 /A15 aan het schoonmaken.PAPENDRECHT - Op zaterdag 5 oktober 2019 waren een moeder en haar kindje boven op het viaduct van de N3 kruising A15 met een grijper bezig op de middenstrook met het opruimen van het zwerfvuil. Nou zijn we daar natuurlijk enorm blij mee , maar misschien is het een idee om ook op de veiligheid te letten of anders dit stukje over te slaan,Trek in ieder geval een geel hesje aan. Automobilisten schrikken als er in een keer in kindje staat. We kregen in ieder geval de rillingen toen we dat ventje zagen staan. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op zaterdag 5 oktober 2019 waren een moeder en haar kindje boven op het viaduct van de N3 kruising A15 met een grijper bezig op de middenstrook met het opruimen van het zwerfvuil.
Nou zijn we daar natuurlijk enorm blij mee , maar misschien is het een idee om ook op de veiligheid te letten of anders dit stukje over te slaan,Trek in ieder geval een geel hesje aan.
Automobilisten schrikken als er in een keer een kindje staat.
We kregen in ieder geval de rillingen toen we dat ventje zagen staan.