Ongeval met letsel aan de Breitnerstraat in DordrechtOngeval met letsel DORDRECHT - Op zaterdagavond 30 maart 2019 is door onbekende reden een man in de Breitnerstraat in Dordrecht op straat gevallen en heeft daarbij letsel aan zijn been opgelopen. Aanvankelijk werd gedacht, dat de man zelf de dokterspost kon bereiken, maar dat bleek een misverstand, daar de man niet in staat was op te staan. Na aankomst van de ambulance is de man meegenomen naar een ziekenhuis. Over zijn toestand is verder niets bekend. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op zaterdagavond 30 maart 2019 is door onbekende reden een man in de Breitnerstraat in Dordrecht op straat gevallen en heeft daarbij letsel aan zijn been opgelopen.
Aanvankelijk werd gedacht, dat de man zelf de dokterspost kon bereiken, maar dat bleek een misverstand, daar de man niet in staat was op te staan. Na aankomst van de ambulance is de man meegenomen naar een ziekenhuis.