Omstanders helpen boot van de weg te halen aan de N217 in 's-GravendeelS'GRAVENDEEL - Op zaterdagmorgen 10 april 2021 ging het in de bocht vanuit de Kiltunnelweg naar Nieuw Bonaventuurseweg in 's-Gravendeel niet helemaal goed, toen een auto met boottrailer met daarop een boot door de bocht reed. Omstanders hielpen om de weg weer vrij te maken en de boot in de berm te tillen zodat het verkeer weer verder kon rijden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

S’GRAVENDEEL – Op zaterdagmorgen 10 april 2021 ging het in de bocht vanuit de Kiltunnelweg naar Nieuw Bonaventuurseweg in ‘s-Gravendeel niet helemaal goed, toen een auto met boottrailer met daarop een boot door de bocht  zijn boot verloor.
Omstanders hielpen om de weg weer vrij te maken en de boot in de berm te tillen zodat het verkeer weer verder kon rijden.