Oktoberfest bij Sliedrecht Sport.SLIEDRECHT - Op zaterdagavond 13 oktober 2018 was het een groot feest bij Sliedrechtsport in sporthal De Basis aan de Benedenveer in Sliedrecht tijdens Oktoberfest. Een avond vol gezelligheid met bier , muziek en diverse spelletjes. Natuurlijk hadden de gasten gepaste kleding aan en was deze feestelijke avond een voorproefje voor volgend weekend. Volgend weekend 20 oktober word er op het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht groots het Oktoberfest gehouden meer hierover vind je op www.oktoberfestsliedrecht.nl . Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op zaterdagavond 13 oktober 2018 was het een groot feest bij Sliedrechtsport in sporthal De Basis aan de Benedenveer in Sliedrecht tijdens Oktoberfest.
Een avond vol gezelligheid met bier , muziek en diverse spelletjes.
Natuurlijk hadden de gasten gepaste kleding aan en was deze feestelijke avond een voorproefje voor volgend weekend.
Volgend weekend 20 oktober word er op het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht groots het Oktoberfest gehouden meer hierover vind je op www.oktoberfestsliedrecht.nl .