Officiële opening van de nieuwe woonwagenstandplaats aan de Vlietbaan in Alblasserdam.ALBLASSERDAM - Op maandag 14 oktober 2019 werd de nieuwe woonwagenstandplaats aan de Vlietbaan in Alblasserdam officieel geopend. Dit gebeurde door het straatnaambord met de naam Vlietbaan te onthullen. Onder de genodigden waren onder meer de bewoners van de woonwagens. In mei van dit jaar werden de wagens naar de nieuwe locatie verplaatst. In 2017 verhuisden al bewoners van de Staalindustrieweg naar de vijf nieuwe woonwagenwoningen aan de Poldersemolenweg. Nu ook de laatste woonwagens zijn verplaatst, is een eind gekomen aan een langlopend traject om de 16 gezinnen op de woonwagenlocatie aan de Staalindustrieweg te herhuisvesten. De grond wordt geschikt gemaakt voor huisvesting van bedrijven. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Op maandag 14 oktober 2019 werd de nieuwe woonwagenstandplaats aan de Vlietbaan in Alblasserdam officieel geopend.
Dit gebeurde door het straatnaambord met de naam Vlietbaan te onthullen.
Onder de genodigden waren onder meer de bewoners van de woonwagens.
In mei van dit jaar werden de wagens naar de nieuwe locatie verplaatst.
In 2017 verhuisden al bewoners van de Staalindustrieweg naar de vijf nieuwe woonwagenwoningen aan de Poldersemolenweg.
Nu ook de laatste woonwagens zijn verplaatst, is een eind gekomen aan een langlopend traject om de 16 gezinnen op de woonwagenlocatie aan de Staalindustrieweg te herhuisvesten.
De grond wordt geschikt gemaakt voor huisvesting van bedrijven.