Noordpark festival 2019Noordpark festival 2019 ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 29 juni 2019 vond het 11e Noordparkfestival plaats het Zwijndrechtse Noordpark. Voor de 11e editie van het festival pakte de organisatie weer flink uit. Net als vorig jaar was een tweede podium bij de entree van het Noordpark geplaatst. Daar vonden de wat meer traditionele optredens plaats, zoals de Shantykoren. Op het hoofdpodium was festivalachtige muziek. Tussen de twee podiums was een cultuurmarkt, vintagemarkt en een kleedjesmarkt voor kinderen. Verder waren er de vaste onderdelen als het Kinderdorp, de modelbootjes en het foodcourt. Burgemeester Hein van der Loo hielt rond 18.00 uur een kleine toespraak tussen twee optredens door en verwelkomde de festivalbezoekers. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 29 juni 2019 vond het 11e Noordparkfestival plaats het Zwijndrechtse Noordpark.
Voor de 11e editie van het festival pakte de organisatie weer flink uit.
Net als vorig jaar was een tweede podium bij de entree van het Noordpark geplaatst. Daar vonden de wat meer traditionele optredens plaats, zoals de Shantykoren.
Op het hoofdpodium was festivalachtige muziek.
Tussen de twee podiums was een cultuurmarkt, vintagemarkt en een kleedjesmarkt voor kinderen. Verder waren er de vaste onderdelen als het Kinderdorp, de modelbootjes en het foodcourt. Burgemeester Hein van der Loo hielt rond 18.00 uur een kleine toespraak tussen twee optredens door en verwelkomde de festivalbezoekers.