Nieuwe natuurspeelpark "Biggetjespark Puur Natuur" geopend in het Sterrenburgpark in Dordrecht.DORDRECHT - Op woensdagmiddag 3 juli 2019 was het in het Sterrenburgpark in Dordrecht groot feest want het nieuwe natuurspeelpark werd vandaag officieel geopend. Ook werd er bekend gemaakt wat de naam van het natuur speelpark gaat worden "Biggetjespark Puur Natuur". Een enorme hoeveelheid kinderen genoten vandaag van alle verschillende activiteiten die er werden georganiseerd ter ere van de opening. Bezoekers spreken vol lof over de nieuwe speelplaats waar de kinderen helemaal hun gang kunnen gaan met zand en water en niet te vergeten de speeltuin en de kabelbaan. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdagmiddag 3 juli 2019 was het in het Sterrenburgpark in Dordrecht groot feest want het nieuwe natuurspeelpark werd vandaag officieel geopend.
Ook  werd er bekend gemaakt wat de naam van het natuur speelpark gaat worden “Biggetjespark Puur Natuur”.
Een enorme hoeveelheid kinderen genoten vandaag van alle verschillende activiteiten die er werden georganiseerd ter ere van de opening.
Bezoekers spreken vol lof over de nieuwe speelplaats waar de kinderen helemaal hun gang kunnen gaan met zand en water en niet te vergeten de speeltuin en de kabelbaan.