Nieuwe geboortes op de stadsboerderij Weizigt , een veulen en twee lammetjes.DORDRECHT - Op maandag 20 mei 2019 ging het paardje Silver met haar gisteren geboren dochter lekker naar buiten om lekker in het zand te rollen en de beentjes los te maken. Het was gisteren zondag 19 mei voor de medewerkers een verrassing toen hun paardje Silver zelfstandig was bevallen van een veulen ,Ze was een week te vroeg. Ook werden er zondag nog twee lammetjes ,2 ooitjes(meisjes) geboren. De volgende geboortes staan in augustus op de planning. Op de stadsboerderij zijn nu een hoop jonge dieren te bewonderen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 20 mei 2019 ging het paardje Silver met haar gisteren geboren dochter lekker naar buiten om lekker in het zand te rollen en de beentjes los te maken.
Het was gisteren zondag 19 mei voor de medewerkers een verrassing toen hun paardje Silver zelfstandig was bevallen van een veulen ,Ze was een week te vroeg.
Ook werden er zondag nog twee lammetjes ,2 ooitjes(meisjes) geboren.
De volgende geboortes staan in augustus op de planning.
Op de stadsboerderij zijn nu een hoop jonge dieren te bewonderen.

Kijk op de Facebook van DuurzaamheidscentrumWeizigt voor het laatste nieuws