Eerste Dordtse RommelrouteEerste Dordtse Rommelroute DORDRECHT - Op zondag 19 mei 2019 organiseerde inwoners van de Dordtse historisch binnenstad de eerste Dordtse Rommelroute. Op verschillende plaatsen in de stad boden mensen hun 'rommel' voor verkoop aan. Het idee van de Dordtse Rommelroute is afgekeken van de (fiets-)rommelroutes in Zeeland, die al jaren toeristen, dagjesmensen en verzamelaars aantrekken. Na vruchtbare gesprekken met de gemeente Dordrecht, kregen de initiatiefnemers groen licht voor het organiseren van de eerste Dordtse Rommelroute. DORDRECHT - Op zondag 19 mei 2019 organiseerde inwoners van de Dordtse historisch binnenstad de eerste Dordtse Rommelroute. Op verschillende plaatsen in de stad boden mensen hun 'rommel' voor verkoop aan. Het idee van de Dordtse Rommelroute is afgekeken van de (fiets-)rommelroutes in Zeeland, die al jaren toeristen, dagjesmensen en verzamelaars aantrekken. Na vruchtbare gesprekken met de gemeente Dordrecht, kregen de initiatiefnemers groen licht voor het organiseren van de eerste Dordtse Rommelroute. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 19 mei 2019 organiseerde inwoners van de Dordtse historisch binnenstad de eerste Dordtse Rommelroute.
Op verschillende plaatsen in de stad boden mensen hun ‘rommel’ voor verkoop aan.
Het idee van de Dordtse Rommelroute is afgekeken van de (fiets-)rommelroutes in Zeeland, die al jaren toeristen, dagjesmensen en verzamelaars aantrekken.
Na vruchtbare gesprekken met de gemeente Dordrecht, kregen de initiatiefnemers groen licht voor het organiseren van de eerste Dordtse Rommelroute.