Muziek maken is Super leuk op IKC de Twijn in Alblasserdam.

ALBLASSERDAM – Op maandag 15 januari 2018 begon onder het moto ” Muziek maken is Super leuk” de de start van de zogenaamde Snarenklas in Kindcentrum De Twijn in Alblasserdam.
Soli Deo Gloria startte samen met Kindcentrum De Twijn, smdB het Kompas en Kindcentrum De Schalm deze naschoolse muziekactiviteiten.
Ruim 10 kinderen van verschillende basisscholen uit Alblasserdam deden vandaag mee met deze muzikale naschoolse activiteit.
Vandaag leerde de kinderen onder begeleiding van gitaarleraar Hans van de Ent uit Kinderdijk diverse basis akkoorden op de gitaar.
Op donderdag 17 januari is het de beurt aan de zogenaamde Slagwerkklas,Dan kunnen de kinderen verschillende slagtechnieken leren.
Deze cursussen worden mogelijk gemaakt door Kunstkanjersen het jeugdcultuureducatieprogramma van de gemeente Alblasserdam.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK