Motorrijder met letsel in de slootMotorrijder met letsel in de sloot ZWIJNDRECHT/HEERJANSDAM - Op maandagavond 13 mei 2019 vloog een motorrijden van 19 jaar oud uit de bocht op de Langeweg en belandde in de sloot. Bij aankomst van de hulpdiensten lag de man met zijn motor nog in de sloot. Toen de brandweer hem uit het water haalde was hij bij bewustzijn en vertelde dat hij last van zijn been. Eenmaal uit de sloot, ontfermde het ambulancepersoneel zich over de man, die met onbekend letsel meegenomen is naar een ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend evenals de ernst van verwoningen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT/HEERJANSDAM – Op maandagavond 13 mei 2019 vloog een motorrijden van 19 jaar oud uit de bocht op de Langeweg en belandde in de sloot.
Bij aankomst van de hulpdiensten lag de man met zijn motor nog in de sloot. Toen de brandweer hem uit het water haalde was hij bij bewustzijn en vertelde dat hij last van zijn been.
Eenmaal uit de sloot, ontfermde het ambulancepersoneel zich over de man, die met onbekend letsel meegenomen is naar een ziekenhuis.
Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend evenals de ernst van verwoningen.