Michel en Debora houden Dordrecht 800 Jaar plaatjes ruilafspraken.DORDRECHT - Michel en Debora alle twee fan van Dordrecht houden in hun woning diverse ruil momenten van de Dordrecht 800 Jaar plaatjes. Ze beschikken namelijk over een grote hoeveelheid kaartjes die ze van iedereen krijgen. Het doel is er voor te zorgen dat mensen die bijvoorbeeld minima zijn of oud toch te kunnen helpen met het vullen van hun boek. Ze hebben op Facebook de groep 800 Jaar Dordrecht Ruilplaats Wielwijk gemaakt waar de mensen die willen ruilen of willen doneren voor een ander een berichtje kunnen sturen om een afspraak te maken. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Michel en Debora alle twee fan van Dordrecht houden in hun woning diverse ruil momenten van de Dordrecht 800 Jaar plaatjes. Ze beschikken namelijk over een grote hoeveelheid kaartjes die ze van iedereen krijgen. Het doel is er voor te zorgen dat mensen die bijvoorbeeld minima zijn of oud toch te kunnen helpen met het vullen van hun boek.

Ze hebben op Facebook de groep 800 Jaar Dordrecht Ruilplaats Wielwijk gemaakt waar de mensen die willen ruilen of willen doneren voor een ander een berichtje kunnen sturen om een afspraak te maken.