Meer dan honderd gezinnen in Dordrecht blij gemaakt met Kerstpakket.DORDRECHT - Op maandag 23 december 2019 werden ruim honderd gezinnen in Dordrecht blij gemaakt met een mooi Kerstpakket. Gezinnen die het niet breed hebben konden zich zoals voorgaande jaren via een Facebookgroep opgeven voor een mooi kerstpakket. Vanavond konden de mensen hun pakket die vol met boodschappen zat op halen. De mensen werden warm in kerstsfeer door de vrijwilligers ontvangen. Naast het ophalen waren er allerlei lekkere dingen voor de gasten. Ook konden ze op de foto met de Kerstman en genieten van het sociaal samen zijn. Het hele feest werd mogelijk gemaakt door veel sponsoren , maar ook van het winkelende publiek waar vrijwilligers met een warm hart met een kar bij diverse winkels afgelopen tijd stonden boodschappen in te zamelen om de pakketten te vullen. Het is zo dankbaar om dit te doen voor de mensen die het niet zo breed hebben , ze hebben een leuke gezellige avond en we weten dat een dank je wel van de mensen Echt is ,Daar doen we het voor ,zegt een van de vrijwilligers met een grote glimlach. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 23 december 2019 werden ruim honderd gezinnen in Dordrecht blij gemaakt met een mooi Kerstpakket.
Gezinnen die het niet breed hebben konden zich zoals voorgaande jaren via een Facebookgroep opgeven voor een mooi kerstpakket.
Vanavond konden de mensen hun pakket die vol met boodschappen zat op halen.

 

De mensen werden warm in kerstsfeer door de vrijwilligers ontvangen.

Naast het ophalen waren er allerlei lekkere dingen voor de gasten.

Ook konden ze op de foto met de Kerstman en genieten van het sociaal samen zijn.

Het hele feest werd mogelijk gemaakt door veel sponsoren , maar ook van het winkelende publiek waar vrijwilligers met een warm hart met een kar bij diverse winkels afgelopen tijd stonden boodschappen in te zamelen om de pakketten te vullen.

Het is zo dankbaar om dit te doen voor de mensen die het niet zo breed hebben , ze hebben een leuke gezellige avond en we weten dat een “dank je wel”  van de mensen Echt is ,Daar doen we het voor ,zegt een van de vrijwilligers met een grote glimlach.