Man op motor flink gewond na ongeval met auto aan de Jagerweg in Dordrecht.DORDRECHT - Een man op een motor is op zondag 25 augustus 2019 flink gewond geraakt toen hij op de kruising van de Jagerweg en de Blaauwweg in Dordrecht op een personenauto klapte. Omstanders en omwonende verleende gelijk hulp. Ze zette een grote parasol naast het slachtoffer, zodat hij niet in de zon lag ,ook zette een buurtbewoner zijn camper dwars op de weg om de boel veilig te stellen. Andere hielpen mee met het verkeer te regelen tot dat de hulpdiensten er waren. De man is na het ziekenhuis gebracht. De V.O.A heeft onderzoek na de oorzaak van het ongeval gedaan. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Een man op een motor is op zondag 25 augustus 2019 flink gewond geraakt toen hij op de kruising van de Jagerweg en de Blaauwweg in Dordrecht in aanrijding kwam met een personenauto .
Omstanders en omwonende verleende gelijk hulp.
Ze zette een grote parasol naast het slachtoffer, zodat hij niet in de zon lag ,ook zette een buurtbewoner zijn camper dwars op de weg om de boel veilig te stellen.
Andere hielpen mee met het verkeer te regelen tot dat de hulpdiensten er waren.
De man is na het ziekenhuis gebracht.
De V.O.A heeft onderzoek na de oorzaak van het ongeval gedaan.