Leerlingen leren veilig omgaan in het verkeer met bijzondere landbouwvoertuigen.SLIEDRECHT - Op dinsdag 12 maart 2019 stonden op de parkeerplaats van de Lockhorst vier grote landbouwvoertuigen klaar om de leerlingen van groep 7 en 8 van zes basisscholen uit Sliedrecht vandaag te leren om om te gaan met bijzondere Landbouwvoertuigen in het verkeer. De kinderen konden zelf ervaren en leren hoe het veiligst om te gaan met die enorme voertuigen. Zo werd er veel aandacht geschonken over de dodenhoeken van het landbouwvoertuig. Ze mochten ook mee rijden om te zien wat de chauffeur allemaal ziet. Ze speelde ook diverse situatie na ,waar de kinderen aan mee deden met hun fiets. In totaal hadden 12 scholen uit Sliedrecht zich aangemeld, vandaag waren er zes scholen aan de beurt en begin april de ander zes. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op dinsdag 12 maart 2019 stonden op de parkeerplaats van de Lockhorst vier grote landbouwvoertuigen klaar om de leerlingen van groep 7 en 8 van zes basisscholen uit Sliedrecht vandaag te leren om om te gaan met bijzondere Landbouwvoertuigen in het verkeer.

De kinderen konden zelf ervaren en leren hoe het veiligst om te gaan met die enorme voertuigen.
Zo werd er veel aandacht geschonken over de dodenhoeken van het landbouwvoertuig.
Ze mochten ook mee rijden om te zien wat de chauffeur allemaal ziet.
Ze speelde ook diverse situatie na ,waar de kinderen aan mee deden met hun fiets.

In totaal hadden 12 scholen uit Sliedrecht zich aangemeld, vandaag waren er zes scholen aan de beurt en begin april de ander zes.