Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw G.M. den HartogKoninklijke Onderscheiding voor mevrouw G.M. den Hartog DORDRECHT - Op zondag 12 mei 2019 reikte burgemeester Kolff een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw G.M. den Hartog tijdens haar 50-jarig jubileumdienst als organist. Mevrouw Den Hartog wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De plechtigheid vond plaats in de Remonstrantse kerk aan de Cornelis de Wittstraat. Mevrouw Den Hartog ontving de Koninklijke Onderscheiding omdat zij haar muzikale talent 50 jaar lang belangeloos heeft ingezet voor anderen. Zij heeft in de Christelijk Gereformeerde Kerk locatie Zuidhoven diverse koren als organist begeleid zoals het kinderkoor, jongerenkoor Psalite Deo en gemengd koor Sonore. Bij de Remonstrantse kerk is zij secretaris van de liturgiecommissie en als organist/klavecinist begeleidt zij de Cantorij en De Witt Academie. Ook ondersteunt zij met haar orgelspel de Open Monumentendag. Mevrouw Den Hartog heeft een grote rol gespeeld in het opzetten van goed en toegankelijk muziekonderwijs in Dordrecht. Zij was één van de oprichters en bestuurslid van Muziek Onderwijscentrum Dubbelsteyn. DORDRECHT - Op zondag 12 mei 2019 reikte burgemeester Kolff een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw G.M. den Hartog tijdens haar 50-jarig jubileumdienst als organist. Mevrouw Den Hartog wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De plechtigheid vond plaats in de Remonstrantse kerk aan de Cornelis de Wittstraat. Mevrouw Den Hartog ontving de Koninklijke Onderscheiding omdat zij haar muzikale talent 50 jaar lang belangeloos heeft ingezet voor anderen. Zij heeft in de Christelijk Gereformeerde Kerk locatie Zuidhoven diverse koren als organist begeleid zoals het kinderkoor, jongerenkoor Psalite Deo en gemengd koor Sonore. Bij de Remonstrantse kerk is zij secretaris van de liturgiecommissie en als organist/klavecinist begeleidt zij de Cantorij en De Witt Academie. Ook ondersteunt zij met haar orgelspel de Open Monumentendag. Mevrouw Den Hartog heeft een gr

DORDRECHT – Op zondag 12 mei 2019 reikte burgemeester Kolff een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw G.M. den Hartog tijdens haar 50-jarig jubileumdienst als organist.
Mevrouw Den Hartog wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De plechtigheid vond plaats in de Remonstrantse kerk aan de Cornelis de Wittstraat.
Mevrouw Den Hartog ontving de Koninklijke Onderscheiding omdat zij haar muzikale talent 50 jaar lang belangeloos heeft ingezet voor anderen. Zij heeft in de Christelijk Gereformeerde Kerk locatie Zuidhoven diverse koren als organist begeleid zoals het kinderkoor, jongerenkoor Psalite Deo en gemengd koor Sonore.
Bij de Remonstrantse kerk is zij secretaris van de liturgiecommissie en als organist/klavecinist begeleidt zij de Cantorij en De Witt Academie.
Ook ondersteunt zij met haar orgelspel de Open Monumentendag.
Mevrouw Den Hartog heeft een grote rol gespeeld in het opzetten van goed en toegankelijk muziekonderwijs in Dordrecht.
Zij was één van de oprichters en bestuurslid van Muziek Onderwijscentrum Dubbelsteyn.