Kindje bewusteloos aangetroffen in zwembad van Resort de Biesbosch in DordrechtDORDRECHT - Op donderdagmorgen 24 juni 2021 werden de hulpdiensten waaronder het Traumateam opgeroepen voor een persoon te water aan de Rijksstraatweg in Dordrecht. Een jong kindje was bewusteloos en in kritieke toestand in het zwembad aangetroffen. Hulpdiensten vochten voor het leven van het kindje. Vervolgens werd het kindje in zorgwekkende toestand met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdagmorgen 24 juni 2021 werden de hulpdiensten waaronder het Traumateam massaal opgeroepen voor een persoon te water aan de Rijksstraatweg in Dordrecht.

Een jong kindje was bewusteloos en in kritieke toestand in het zwembad aangetroffen. Hulpdiensten vochten voor het leven van het kindje. Vervolgens werd het kindje in zorgwekkende toestand met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht, waar ze later overleed.