Kinderen in actie tijdens de landelijk opschoondag.ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 20 maart 2021 was het de landelijke opschoondag waar veel mensen in heel Nederland aan deelnamen. Mensen die zich willen inzetten voor een schone woonomgeving kunnen supporter worden van Schoon. Op de site kunnen mensen acties in hun buurt opzoeken en zich aanmelden om te helpen bij de actie, ze kunnen ook zelf een actie opzetten. Supporter van Schoon ben je als je zorgt dat jouw afval netjes in de afvalbak belandt. Én als je af en toe wat opruimt van een ander. Niene en jesper zijn ook supporter van schoon en waren zaterdag druk in de weer om in hun buurt het zwerfvuil op te ruimen. De twee kinderen zijn al vaker op pad geweest met een grijper en een vuilniszak , want als je om je heen kijk is hun hulp hard nodig zo veel zwerfvuil is er te vinden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 20 maart 2021 was het de landelijke opschoondag waar veel mensen in heel Nederland aan deelnamen. Mensen die zich willen inzetten voor een schone woonomgeving kunnen supporter worden van Schoon.

Op de site kunnen mensen acties in hun buurt opzoeken en zich aanmelden om te helpen bij de actie, ze kunnen ook zelf een actie opzetten. Supporter van Schoon ben je als je zorgt dat jouw afval netjes in de afvalbak belandt. Én als je af en toe wat opruimt van een ander.

Niene en jesper zijn ook supporter van schoon en waren zaterdag druk in de weer om in hun buurt het zwerfvuil op te ruimen. De twee kinderen zijn al vaker op pad geweest met een grijper en een vuilniszak , want als je om je heen kijk is hun hulp hard nodig zo veel zwerfvuil is er te vinden.