Kinderen genieten van de leuke kids Krav Maga buitenlessen bij RetZef in Dordrecht.Kinderen genieten van de leuke kids Krav Maga buitenlessen bij RetZef in Dordrecht. DORDRECHT – Op woensdag 3 maart 2021 genoten de kinderen weer van de leuke kids Krav Maga lessen bij RetZef in Dordrecht. Trotse eigenaar van RetZef Timo Hennekes ( more then 20 year of experience in Krav Maga, 25 combat skills and ITS shooting) is erg blij nu de kinderen lekker buiten kunnen sporten. Timo daagt ook alle kinderen uit om een proefles te komen nemen om te ervaren hoe leuk en leerzaam deze sport is. Kids Krav Maga is voor kinderen vanaf 4 tot 16 jaar. In de lessen van Kids Krav Maga leer je op een leuke en spelenderwijs om voor jezelf op te komen. Daarnaast leer je verdedigingstechnieken hoe je kunt reageren op vervelende situaties. Als je weet dat je jezelf kunt verdedigen dan zal je dit ook uitstralen. Daardoor wordt je minder snel gepest of kom je niet zo snel in vervelende situaties terecht. Tijdens de lessen leer je: • Zelfvertrouwen uit te stralen; • Stevig in je schoenen te staan; • Je stem goed te gebruiken; • Een goede houding ontwikkelen; • Ook Respect voor anderen staat hoog in het vaandel bij de sportschool Bij de sportschool van Timo mag je zijn wie je bent , iedereen kan lekker zich zelf zijn, dat maakt het trainen bij Retzef extra leuk. Meer informatie of wil je een gratis proefles kijk dan op www.RetZef.com Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 3 maart 2021 genoten de kinderen weer van de leuke kids Krav Maga lessen bij RetZef in Dordrecht.

Trotse eigenaar van RetZef Timo Hennekes ( more then 20 year of experience in Krav Maga, 25 combat skills and ITS shooting) is erg blij nu de kinderen lekker buiten kunnen sporten.

Timo daagt ook alle kinderen uit om een proefles te komen nemen om te ervaren hoe leuk en leerzaam deze sport is.
Kids Krav Maga is voor kinderen vanaf 4 tot 16 jaar.

In de lessen van Kids Krav Maga leer je op een leuke en spelenderwijs om voor jezelf op te komen. Daarnaast leer je verdedigingstechnieken hoe je kunt reageren op vervelende situaties.

Als je weet dat je jezelf kunt verdedigen dan zal je dit ook uitstralen. Daardoor wordt je minder snel gepest of kom je niet zo snel in vervelende situaties terecht.

Tijdens de lessen leer je:
• Zelfvertrouwen uit te stralen;
• Stevig in je schoenen te staan;
• Je stem goed te gebruiken;
• Een goede houding ontwikkelen;
• Ook Respect voor anderen staat hoog in het vaandel bij de sportschool

Bij de sportschool van Timo mag je zijn wie je bent , iedereen kan lekker zich zelf zijn en is even stoer, dat maakt het trainen bij Retzef extra leuk.

Meer informatie of wil je een gratis proefles kijk dan op www.RetZef.com