Kids and Cars 2019Op zaterdag 13 april 2019 werd er weer een Kids en Cars gehouden.Ook in 2019 organiseerde Tafelronde 140 Papendrecht opnieuw het Kids and Cars evenement. Kids and Cars is een toertocht met een groot aantal exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven (om welke reden dan ook) als passagier meegenomen worden. Om die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen. Tijdens deze rondrit werden vier gemeenten aangedaan, Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en de rit eindigde in Papendrecht. De (financiële) meeropbrengst van de tocht komt volledig ten goede aan een goed doel en voor de 2019 editie is dat de Liedjesfabriek.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op zaterdag 13 april 2019 werd er weer een Kids en Cars gehouden.
Ook in 2019 organiseerde Tafelronde 140 Papendrecht opnieuw het Kids and Cars evenement.
Kids and Cars is een toertocht met een groot aantal exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven (om welke reden dan ook) als passagier meegenomen worden.
Om die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen.
Tijdens deze rondrit werden vier gemeenten aangedaan, Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en de rit eindigde in Papendrecht.
De (financiële) meeropbrengst van de tocht komt volledig ten goede aan een goed doel en voor de 2019 editie is dat de Liedjesfabriek.