Kickboksen met Richie van team Rico Verhoeven op het Cruyff Court Stadspolders in Dordrecht.DORDRECHT - Op woensdag 24 februari 2021 konden kinderen op het Cruyff Court Stadspolders tegenover basisscholen de Griffioen/Oranje Nassau in het kader van de Wintergames een kickboks training doen met Richie van team Rico Verhoeven. Een flink aantal kinderen deden maar al te graag mee en genoten een uur lang van de training. De Winter Games werden medemogelijk gemaakt door de Cruyff Foundation, Krajicek Foundation en Sociaal Werk Nederland. In samenwerking met R-Newt biedt Dordt Sport de activiteiten in Dordrecht aan. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

 

 

DORDRECHT – Op woensdag 24 februari 2021 konden kinderen op het Cruyff Court Stadspolders tegenover basisscholen de Griffioen/Oranje Nassau in het kader van de Wintergames een kickboks training doen met Richie van team Rico Verhoeven.
Een flink aantal kinderen deden maar al te graag mee en genoten een uur lang van de training.

 

De Winter Games werden medemogelijk gemaakt door de Cruyff Foundation, Krajicek Foundation en Sociaal Werk Nederland. In samenwerking met R-Newt biedt Dordt Sport de activiteiten in Dordrecht aan.