Kerstmarkt op de MerwebolderKerstmarkt op de Merwebolder SLIEDRECHT - Op woensdag 12 december 2018 werd rondom de nieuwe winkelstraat van de Merwebolder de jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd waar bezoekers in een gezellige wintersfeer hun kersinkopen konden doen. Op het terrein was volop zang en muziek en er kon een ritje worden gemaakt met de kersttrein. Vanuit de 74 verschillende kerstkramen werden zelfgemaakte kerstproducten te koop aangeboden door cliënten van de instelling. Ook waren er kramen van winkeliers uit Sliedrecht en omstreken. In de kramen waren broodjes beenham, oliebollen, glühwein, erwtensoep en andere versnaperingen te koop. Ook voor kinderen was er veel te beleven. De kerstmarkt was voor iedereen toegankelijk. Zie voor meer informatie: www.asvz.nl/kerstmarkten Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op woensdag 12 december 2018 werd rondom de nieuwe winkelstraat van de Merwebolder de jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd waar bezoekers in een gezellige wintersfeer hun kerstinkopen konden doen.

Op het terrein was volop zang en muziek en er kon een ritje worden gemaakt met de kersttrein.

Vanuit de 74 verschillende kerstkramen werden zelfgemaakte kerstproducten te koop aangeboden door cliënten van de instelling.

Ook waren er kramen van winkeliers uit Sliedrecht en omstreken.

In de kramen waren broodjes beenham, oliebollen, glühwein, erwtensoep en andere versnaperingen te koop.

Ook voor kinderen was er veel te beleven.

De kerstmarkt was voor iedereen toegankelijk.

Zie voor meer informatie: www.asvz.nl/kerstmarkten