Installatie Hein van der Loo als burgemeester van ZwijndrechtInstallatie Hein van der Loo als burgemeester van Zwijndrecht ZWIJNDRECHT - Op woensdagavond 5 juni 2019 vond tijdens een buitengewone raadsvergadering de installatie tot burgemeester plaats van Hein van der Loo tot burgemeester van de gemeente Zwijndrecht. De bijeenkomst vond plaats in Het Spektakel aan het Norderstedtplein. Tijdens de plechtigheid waren er toespraken van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, burgemeester en voorzitter van de gemeenteraad, de heer Robert Strijk, plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad, de heer Chris Moorman, voorzitter van de vertrouwenscommissie, de heer Evert Jan van de Mheen, voorzitter van de Drechtraad en burgemeester van Dordrecht, de heer Wouter Kolff en de heer Van der Loo zelf. Na afloop was er een receptie waar de gasten de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht konden ontmoeten en te feliciteren. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
Installatie Hein van der Loo als burgemeester van Zwijndrecht
ZWIJNDRECHT – Op woensdagavond 5 juni 2019 vond tijdens een buitengewone raadsvergadering de installatie tot burgemeester plaats van Hein van der Loo tot burgemeester van de gemeente Zwijndrecht.
De bijeenkomst vond plaats in Het Spektakel aan het Norderstedtplein.

Tijdens de plechtigheid waren er toespraken van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, burgemeester en voorzitter van de gemeenteraad, de heer Robert Strijk, plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad, de heer Chris Moorman, voorzitter van de vertrouwenscommissie, de heer Evert Jan van de Mheen, voorzitter van de Drechtraad en burgemeester van Dordrecht, de heer Wouter Kolff en de heer Van der Loo zelf.

Na afloop was er een receptie waar de gasten de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht konden ontmoeten en te feliciteren.