Inrijden nieuw wegdek viaduct A16Inrijden nieuw wegdek viaduct A16 DORDRECHT - Op zaterdag 8 juni 2019 werd het nieuwe wegdek voor het viaduct naar de nieuwe aansluiting N3/A16 richting Breda, van de voorbouwlocatie naar de definitieve plek gereden en vervolgens geplaatst. Dit was een spectaculair staaltje werk en een belangrijke mijlpaal in het project. De harde wind zorgde voor enig oponthoud, waardoor het wegdek pas begin van de avond op de definitieve plaats lag. Hierna volgde een tweede stuk wegdek. Bij de gebeurtenis waren de wethouders Maarten Burggraaf en Rick van der Linden van de gemeente Dordrecht aanwezig. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 8 juni 2019 werd het nieuwe wegdek voor het viaduct naar de nieuwe aansluiting N3/A16 richting Breda, van de voorbouwlocatie naar de definitieve plek gereden en vervolgens geplaatst.
Dit was een spectaculair staaltje werk en een belangrijke mijlpaal in het project.
De harde wind zorgde voor enig oponthoud, waardoor het wegdek pas begin van de avond op de definitieve plaats lag. Hierna volgde een tweede stuk wegdek.
Bij de gebeurtenis waren de wethouders Maarten Burggraaf en Rick van der Linden van de gemeente Dordrecht aanwezig.