Inleverdag in Dordrecht leverde 51 kilogram vuurwerk op.DORDRECHT - Op maandag 28 december 2020 organiseerde de gemeente Dordrecht een inleverdag voor illegaal vuurwerk voor de regio Zuid-Holland Zuid. Vuurwerk dat alleen dit jaar verboden is, kon ook worden ingeleverd. Het vuurwerk kon worden ingeleverd zonder ervoor te worden gestraft of aangesproken. Er is in totaal 51 kilogram (illegaal) vuurwerk ingeleverd. De inleveractie was van 09.00 tot 16.00 uur op de grote parkeerplaats van FC Dordrecht. Een speciaal bedrijf nam het vuurwerk in beslag en brengt het naar een gespecialiseerde afvalverwerker. Mensen konden per persoon maximaal 25 kilogram inleveren, om te voorkomen dat commerciële partijen ingeleverd werden. De gemeente Dordrecht organiseerde inleverdag voor de regio Zuid-Holland Zuid. De gemeente is tevreden met het resultaat. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 28 december 2020 organiseerde de gemeente Dordrecht een inleverdag voor illegaal vuurwerk voor de regio Zuid-Holland Zuid. Vuurwerk dat alleen dit jaar verboden is, kon ook worden ingeleverd. Het vuurwerk kon worden ingeleverd zonder ervoor te worden gestraft of aangesproken. Er is in totaal 51 kilogram (illegaal) vuurwerk ingeleverd.
De inleveractie was van 09.00 tot 16.00 uur op de grote parkeerplaats van FC Dordrecht. Een speciaal bedrijf nam het vuurwerk in beslag en brengt het naar een gespecialiseerde afvalverwerker. Mensen konden per persoon maximaal 25 kilogram inleveren, om te voorkomen dat commerciële partijen ingeleverd werden. De gemeente Dordrecht organiseerde inleverdag voor de regio Zuid-Holland Zuid.

De gemeente is tevreden met het resultaat.