Industriegebied aan de Ketelweg in Papendrecht uitgerookt door Houtkachel.PAPENDRECHT - Op vrijdag 20 september 2019 werd de brandweer van Papendrecht opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Ketelweg in Papendrecht. Er werd veel rook waar genomen boven het industriegebied dat al vanaf afstand goed te zien was en met het zonnetje er op leek het hele gebied onder de rook te staan. Om acht uur werd er al wat rook waar genomen maar uiteindelijk werd pas een half uur later de brandweer opgeroepen. Bij een bedrijf aan de Ketelweg was een fanatieke medewerker bezig met een houtkachel hij had niet in de gaten dat de rook voor overlast zorgde, Ik zag wel veel politie ,dacht dat er een arrestatie was of zo iet , maar uiteindelijk moesten ze bij mij wezen vertelde de fanatieke medewerker . Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op vrijdag 20 september 2019 werd de brandweer van Papendrecht opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Ketelweg in Papendrecht.
Er werd veel rook waar genomen boven het industriegebied dat al vanaf afstand goed te zien was en met het zonnetje er op leek het hele gebied onder de rook te staan.
Om acht uur werd er al wat rook waar genomen maar uiteindelijk werd pas een half uur later de brandweer opgeroepen.
Bij een bedrijf aan de Ketelweg was een fanatieke medewerker bezig met een houtkachel ,hij had niet in de gaten dat de rook voor overlast zorgde, Ik zag wel veel politie ,dacht dat er een arrestatie was of zo iets , maar uiteindelijk moesten ze bij mij wezen vertelde de fanatieke medewerker .