Hulpdiensten bouwen noodbrug in 's-Gravendeel na ongeval met paard en wagen.S-GRAVENDEEL - Op zaterdag 23 november werden de hulpdiensten waaronder het mobiel medisch team en de brandweer opgeroepen voor een ongeval met paard en wagen aan de Trekdamseweg in s-Gravendeel. Bij het ongeval raakte een slachtoffer gewond die aan de overkant van een brede sloot terecht was gekomen. De brandweer bouwden een noodbrug zodat het slachtoffer over het water kon worden vervoerd waarna het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht. De inzet van het MMT bleek niet nodig en werd boven het incident afgemeld. Het is onbekend hoe het ongeval kon gebeuren. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

S-GRAVENDEEL – Op zaterdag 23 november werden de hulpdiensten waaronder het mobiel medisch team en de brandweer opgeroepen voor een ongeval met paard en een open koetsje te water aan de Trekdamseweg in s-Gravendeel.
Bij het ongeval raakte een slachtoffer gewond aan zijn been die aan de overkant van een brede sloot terecht was gekomen.
De brandweer bouwden een noodbrug zodat het slachtoffer over het water kon worden vervoerd waarna het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht.
De inzet van het MMT bleek niet nodig en werd boven het incident afgemeld.
Het is onbekend hoe het ongeval kon gebeuren.