Hond verdronken in water van de Wantij in Dordrecht.DORDRECHT - Op donderdag 5 november 2020 werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een persoon te water aan de Wantijdijk in Dordrecht. Een ambulance , de politie en diverse voertuigen van de brandweer waaronder ook het duikteam en een boot spoedde zich naar het incident toe. Een man wilde zijn hond uit het water redden maar kwam niet bij de hond waarna hij het water uit kwam. De hulpdiensten gingen met een duikteam op zoek naar de hond. Na geruime tijd troffen duikers van de brandweer de hond aan. Helaas was de hond overleden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op donderdag 5 november 2020 werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een persoon te water aan de Wantijdijk in Dordrecht.

Een ambulance , de politie en diverse voertuigen van de brandweer waaronder ook het duikteam en een boot spoedde zich naar het incident toe.

Een man wilde zijn hond uit het water redden maar kwam niet bij de hond waarna hij het water uit kwam.

De hulpdiensten gingen met een duikteam op zoek naar de hond.

Na geruime tijd troffen duikers van de brandweer de hond aan.

Helaas was de hond overleden.