Groot afscheidsevenement bij IKC De Twijn​Groot afscheidsevenement bij IKC De Twijn ALBLASSERDAM - Op donderdag 23 mei 2019 vond een groot muzikaal afscheidsevenement plaats bij Christelijk Integraal Kindcentrum De Twijn aan de Parallelweg in Alblasserdam. Het afscheidsevenement had alles te maken met de op hand zijn verhuizing van De Twijn naar een nieuwe locatie aan de Pieter de Hoochplaats. 's Middag traden de peuters en kleuters op met zang en dans, waarbij de verhaallijn ging over de geschiedenis van De Twijn, de kinderen en de 'medebewoners' (muizen en vleermuizen) en de verhuis- en nieuwbouw perikelen. 's Avond was het de beurt aan de oudere kinderen met zang, dans en muziek, waarbij de verhaallijn hetzelfde was als 's middag en een verteller het verhaal vertelde over De Twijn en de kinderen met het orkest (Solide) van Soli Deo Gloria meezongen en speelden. Door een bijdrage van servicebureau onderwijs en cultuur (Kunstkanjers Alblasserdam onder schooltijd), een bijdrage van stichting Vrienden van de Twijn en het laatste stukje subsidiegeld van de subsidie 'Meer muziek in de klas', is dit project mede tot stand gekomen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Op donderdag 23 mei 2019 vond een groot muzikaal afscheidsevenement plaats bij Christelijk Integraal Kindcentrum De Twijn aan de Parallelweg in Alblasserdam.
Het afscheidsevenement had alles te maken met de op hand zijn verhuizing van De Twijn naar een nieuwe locatie aan de Pieter de Hoochplaats.
’s Middag traden de peuters en kleuters op met zang en dans, waarbij de verhaallijn ging over de geschiedenis van De Twijn, de kinderen en de ‘medebewoners’ (muizen en vleermuizen) en de verhuis- en nieuwbouw perikelen.
’s Avond was het de beurt aan de oudere kinderen met zang, dans en muziek, waarbij de verhaallijn hetzelfde was als ’s middag en een verteller het verhaal vertelde over De Twijn en de kinderen met het orkest (Solide) van Soli Deo Gloria meezongen en speelden.
Door een bijdrage van servicebureau onderwijs en cultuur (Kunstkanjers Alblasserdam onder schooltijd), een bijdrage van stichting Vrienden van de Twijn en het laatste stukje subsidiegeld van de subsidie ‘Meer muziek in de klas’, is dit project mede tot stand gekomen.