Grip 1 voor brand in kelder Gerard van Lomstraat GorinchemGORINCHEM - Op maandagmorgen 10 mei 2021 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een kelderbrand in een flat aan de Gerard Lomstraat in Gorinchem. Het brandje was zo onder controle maar er kwam veel rook vrij die boven in de flat bleef hangen. Er werd opgeschaald naar een grip 1 situaties en tientallen woningen werden ontruimd. Bewoners werden opgevangen in hotel Gorinchem. Nadat alles weer veilig was en er geen hoge waarders CO meer in de woningen werd gemeten konden de bewoners terug naar hun woningen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

GORINCHEM – Op maandagmorgen 10 mei 2021 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een kelderbrand in een flat aan de Gerard Lomstraat in Gorinchem.
Het brandje was zo onder controle maar er kwam veel rook vrij die boven in de flat bleef hangen.
Er werd opgeschaald naar een grip 1 situaties en tientallen woningen werden ontruimd.
Bewoners werden opgevangen in hotel Gorinchem.
Nadat alles weer veilig was en er geen hoge waardes CO meer in de woningen werd gemeten konden de bewoners terug naar hun woningen.