Frans Bauer vliegt mee met het Mobiel Medische Team.SLIEDRECHT - Op maandag 9 september 2019 werd het mobiel Medische Team opgeroepen voor een medische noodsituatie in Sliedrecht. In de traumahelikopter die kwam zat Frans Bauer die een dienst mee was voor een tv programma van volgend jaar met het MMT. Vorige keer werd Frans ook al gespot , toen in Zwijndrecht toen hij met de politie op stap was. SLIEDRECHT - Op maandag 9 september 2019 werd het mobiel Medische Team opgeroepen voor een medische noodsituatie in Sliedrecht. In de traumahelikopter die kwam zat Frans Bauer die een dienst mee was voor een tv programma van volgend jaar met het MMT. Vorige keer werd Frans ook al gespot , toen in Zwijndrecht toen hij met de politie op stap was. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op maandag 9 september 2019 werd het mobiel Medische Team opgeroepen voor een medische noodsituatie in Sliedrecht.
In de traumahelikopter die kwam zat Frans Bauer die een dienst mee was voor een tv programma van volgend jaar met het MMT.
Vorige keer werd Frans ook al gespot , toen in Zwijndrecht toen hij met de politie op stap was.