Flinke overlast weer , takken en bomen op de weg.DORDRECHT - Op zaterdag 9 maart 2019 heeft een flinke hoosbui en harde wind flink wat overlast veroorzaakt , takken en bomen lagen op de weg. Drie jongens uit Dubbeldam Jelte , Sem en Tijme zagen dat er veel grote takken op de weg aan de Dubbelsteyn –Oost waren gekomen wat voor gevaarlijke situaties voor het verkeer kon leiden. Ze gingen meteen aan de slag om de grote takken van de weg te halen ook een buurtbewoner kwam hulp bieden. Ook kwam er een agent op de motor kijken en vertelde de kinderen dat ze goed op het verkeer moesten letten en blij met de hulp was. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 9 maart 2019 heeft een flinke hoosbui en harde wind flink wat overlast veroorzaakt , takken en bomen lagen op de weg.

Drie jongens uit Dubbeldam  Jelte , Sem en Tijme zagen dat er veel grote takken op de weg aan de Dubbelsteynlaan -oost waren gekomen, wat voor gevaarlijke situaties voor het verkeer kon leiden.
Ze gingen meteen aan de slag om de grote takken van de weg te halen, ook een buurtbewoner kwam hulp bieden.
Er kwam ook een agent op de motor kijken en vertelde de kinderen dat ze goed op het verkeer moesten letten en blij met de hulp was.