Flinke klus voor de bergers na ongeval vrachtwagen A16 Dordrecht.DORDRECHT - Op woensdag 9 september 2020 werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een ongeval met een personenauto en een vrachtwagen op de Rijksweg A16 net over de Moerdijkbrug. De personenauto kwam na het ongeval op zijn kop terecht en de vrachtwagen raakte van de weg en belandde tussen de bomen naast de weg. De vrachtwagen raakte zwaar beschadigd en de chauffeur werd gewond naar een ziekenhuis gebracht. Voor de bergers een flinke klus om de vrachtwagen weer op de weg te zetten. Om half acht in de avond begonnen ze met de klus. Twee bomen die waren beschadigd door het ongeval werden gekapt. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 9 september 2020 werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een ongeval met een personenauto en een vrachtwagen op de Rijksweg A16 net over de Moerdijkbrug.

De personenauto kwam na het ongeval op zijn kop terecht en de vrachtwagen raakte van de weg en belandde tussen de bomen naast de weg.

De vrachtwagen raakte zwaar beschadigd en de chauffeur werd gewond naar een ziekenhuis gebracht.

Voor de bergers een flinke klus om de vrachtwagen weer op de weg te zetten.

Om half acht in de avond begonnen ze met de klus.

Twee bomen die waren beschadigd door het ongeval werden gekapt.